Ons centrum

Onderzoek en behandeling
Je kunt in het centrum zowel als patiënt en als (top)sporter terecht voor advies, onderzoek, begeleiding en behandeling. Dankzij deze formule is er een goede koppeling tussen diagnose, behandeling/revalidatie enerzijds en begeleiding van (top)sport anderzijds.

Snel en adequaat
Door de beschikbaarheid van eigen medische apparatuur, zoals een echoapparaat en een medisch laboratorium kan op een snelle en adequate manier een diagnose worden vastgesteld. Er zijn bij het centrum geen wachttijden zodat binnen een aantal dagen uw plan van aanpak bekend zal zijn.

Deskundigheid en maatwerk
Persoonlijke aandacht, begeleiding en state of the art deskundigheid zijn onze kernwaarden. Zo traint iedere patiënt bij ons individueel en met een eigen revalidatieschema, aangepast op persoonlijke behoeftes. De patiënten worden regelmatig getest en – indien nodig – voorzien van een aangepast revalidatieschema. Patiënten met o.a. overgewicht, diabetes, COPD, oncologische aandoeningen, hart- en vaatziekten en ouderdomsklachten worden bij ons volgens een strikt protocol begeleid.

Zekerheid over kwaliteit
Uiteraard is ons centrum BIG gekwalificeerd en door regelmatige bijscholing/training blijven wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in ons vakgebied.

Multidisciplinair overleg
Fysiotherapie levert permanent kwalitatief hoogwaardige zorg. Om deze zorg te waarborgen wisselen alle collega’s van het centrum regelmatig hun deskundigheid en ervaring uit. Bijna dagelijks is er multidisciplinair overleg met de medisch specialisten, huisartsen, POH diabetes, POH GGZ, POH COPD, psychomotore bewegingstherapeute en podologe.

Hierdoor kan de patiënt vertrouwen op dé kwalitatief hoogwaardige zorg die hij of zij van de fysiotherapie in ons centrum mag verwachten.

Meer informatie?

Heeft u de informatie gelezen en heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie?

Neem contact met ons op via 078-6173190 of vertel uw klacht of vraag via praktijkzuidhoven@gmail.com en wij zullen met u contact opnemen.

Wilt u ook weer het maximale uit uzelf halen?

Contact:

Sport Health
Spirea 9a
3317 JP Dordrecht
078-6173190
praktijkzuidhoven@gmail.com

Meer informatie?

Echografie
Fysiotherapie
MC Zuidhoven

Voorzien van: