Voor wie?

De fysiotherapeuten bij Sporthealth zijn er voor iedereen die last heeft van een blessure en daar zo snel mogelijk van af wil. Hij of zij is gemotiveerd en bereid om daarvoor te werken. Neem gerust contact op met een van onze assistentes en leg uw probleem voor. Zij kunnen u goed verder helpen.

 

Sporters op elk niveau, van gelegenheidssporter tot professioneel sporters die deelnemen aan Wereld Kampioenschappen of Olympische Spelen. Ondernemers met een blessure die hierdoor niet op het gewenste niveau kunnen participeren in het bedrijfsproces en de bedrijfsvoering in de weg staan.

 

Mensen met chronische pijn, waarbij het elders niet is gelukt deze genoeg te behandelen of te bestrijden.

 

Jonge aankomende talenten binnen de sport die kampen met problemen en onbalans. Al vanaf 6 jaar oud. Trainers en coaches die het juiste revalidatieprogramma willen inzetten voor hun spelers of speelsters. Coaches die vastlopen in hun rol als coach en niet de gewenste resultaten weten te bereiken met hun team of spelers.
Patiënten die worden doorverwezen door eigen huisarts of fysiotherapeut om meer duidelijkheid te krijgen over het probleem of verdere onderzoeken te doen.

Patiënten die worden doorverwezen door een specialist voor verdere revalidatie en begeleiding na een chirurgische ingreep.

 

Meer informatie?

Heeft u de informatie gelezen en heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie?

Neem contact met ons op via 078-6173190 of vertel uw klacht of vraag via praktijkzuidhoven@gmail.com en wij zullen met u contact opnemen.

Wilt u ook weer het maximale uit uzelf halen?

Contact:

Sport Health
Spirea 9a
3317 JP Dordrecht
078-6173190
praktijkzuidhoven@gmail.com

Meer informatie?

Echografie
Fysiotherapie
MC Zuidhoven

Voorzien van: